Gratis zoekertje toevoegen

U bent hier: home > boeken, tijdschriften, kranten & stripverhalen > boeken non-fictie > spiritualiteit > boek 'het drieledig wezen'

Boek 'Het drieledig wezen'

Tags: spiritualiteit   nieuw inzicht   veranderen  

  • Foto 1
  • Foto 2

Nieuw 2012! Het boek met de titel 'Het drieledig wezen'. Behandelde thema's zijn o.a. de misvattingen en overtuigingen over het leven en God!
Wat is de zin van het leven is een veel gestelde vraag. Hoe kan ik mijn leven veranderen? Waarom ben ik bang voor de dood? Waarom kan ik zo moeilijk mijn gedrag veranderen? En alle gedragingen worden gecre�erd door overtuigingen!
Het boek verklaart op een begrijpelijke wijze hoe en wat de onderlinge samenhang tussen de ziel, geest en lichaam is, dit in relatie tot het doel van het leven. Maar wat is nu eigenlijk een ziel of een geest? Heb ik een ziel of alleen maar een geest? En ... hoe kunnen we met vernieuwde inzichten over God, het leven, de ziel en de geest komen tot een vernieuwde zingeving; een nieuw doel in ons leven? Ja, hoe kunnen we ons doel in het leven veranderen?
Het leven is g��n leerschool, zoals velen wel beweren. Neen, het leven is een evolutieproces! Een spirituele (r)evolutie - een ontwikkelingsproces - die uw leven een nieuw impuls kan geven, uw leven kan opfrissen, kan laten opbloeien of opnieuw ondersteunt in moeilijke tijden. Het is een verfrissend boek met een nieuwe kijk op de zingeving en de ware betekenis van het leven. Het boek zal ongetwijfeld leiden tot een Nieuw Inzicht!

Boekformaat 17 x 24cm. Bevat 140 pagina's geschreven teksten. ISBN 978-90-813716-1-2. Verkoopprijs 12,50 Euro. Verzendkosten Belgi�:9,45 Euro en Ned. 3,85 Euro (Posttarieven Ned.2014).Totaal bedrag Belgi� 21,95 Euro.

Extra gegevens Buitenland, BIC: ABNANL2A en IBAN: NL21ABNA0602435463 t.n.v. J.W.M.W. Zevenboom te Houten/ Ned.

Voor meer informatie en/ of bestelling: Kijk op www.hetnieuweinzicht.nl en www.millennium-visie.org of stuur een e-mail!

Ook kunt u rechtstreeks bellen met Hans Zevenboom, Utrecht/ Nederland, Tel.: (+31)(0)30-63.75.397

www.hetnieuweinzicht.nl

Prijs: € 12,50

Bekijk ook

Eboek Bestseller Ik ben GELUKKIG, u ook?

Eboek Bestseller Ik ben GELUKKIG, u ook?

Spiritualiteit

De schoonheid van het leven zit in de eenvoud. Terug naar de basis en uw leven e...

Prijs: € 14,95