Gratis zoekertje toevoegen

U bent hier: home > boeken, tijdschriften, kranten & stripverhalen > boeken non-fictie > biografie > gratis biografie? yes!

Gratis biografie? YES!

Tags: buitenkerkelijken   homoseksualiteit   humanisme   verzuiling   geschiedenis  

  • Foto 1

Hallo, wilt u misschien een biografie cadeau? Dat kan. Download dan de biografie "Het Grondsop voor de Goddelozen"op http://wwww.jpvanpraag.nl
De biografie beschrijft leven en werk van J.P.van Praag, de humanist. Maar nu komt het! Volgens eigen zeggen zette Van Praag zich in voor buitenkerkelijken. Nu zult u zeggen: wat is daar voor bijzonders aan? Alles! Dat humanisten zich inzetten voor de emancipatie van bevolkingsgroepen komt helemaal nooit voor. Zo zijn er meer zaken die opheldering verdienen. Wat te denken van de humanistische geheimtaal? De lezer zal zich aan het eind van de biografie verheugen over de geboden inzichten en begrijpen dat er in het Humanistisch Verbond -tegenwoordig de Humanistische Alliantie- decennialang volkomen onbegrip heerste over levensbeschouwelijke kwesties als homoseksualiteit (dat niet "normaal" zou zijn). Tevens krijgt de lezer enig inzicht in de geschiedenis van de buitenkerkelijken in de 20e eeuw en een visie op Van Praag, de gedreven en getergde leider van de humanisten.

www.jpvanpraag.nl

Prijs: Gratis

Bekijk ook

goede staat literatuur, biograf, autobio, po�zie

goede staat literatuur, biograf, autobio, po�zie

Biografie

Gerrit Komrij : Heremijntijd, exercities en ketelmuziek, 1978 Gerrit Komrij : H...

Prijs: Doe een bod

Mijn geluk na een duikongeluk

Mijn geluk na een duikongeluk

Biografie

Wanneer de moeder van Rudy komt te overlijden op Aruba moet hij hals over kop re...

Prijs: € 13,95